Održane info radionice o otvorenom natječaju „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“

Svrha Projekta je razviti cjelovit i stabilan program financiranja razvoja karijera doktoranada i omogućiti mentorima da u svoja znanstvena istraživanja uključe doktorande koji žele sudjelovati u istraživačkom radu te usmjeriti svoju karijeru prema vrhunskoj znanosti. Konačni cilj Projekta je izobrazba novih doktora znanosti koji će karijeru nastaviti u kompetitivnim istraživanjima i/ili gospodarstvu.

Natječajem je predviđeno financiranje ukupnog troška plaće doktoranda, s primarnim ciljem izrade doktorskog rada i usvajanja znanja o temeljnim postavkama znanstvenog rada i istraživanja.

Ovaj je natječaj sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, specifičan cilj Operativnog programa 10.II.3. Poboljšanje uvjeta rada za hrvatske istraživače.

Natječaj je otvoren do 12. siječnja 2018. godine do 13 sati (CET).

Prezentaciju možete preuzeti ovdje.


Na info radionici održanoj 11. prosinca 2017. godine na Sveučilištu u Zagrebu, voditeljica Odjela za mlade istraživače dr. sc. Lovorka Barać Lauc održala je prezentaciju o otvorenom natječaju „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“.

 

 


 

 Na info radionici održanoj 12. prosinca 2017. godine na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, koordinatorica Odjela za međunarodne programe i fondove, Kristina Kotiščak i koordinatorica Odjela za mlade istraživače, Magdalena Butina Kermeci održale su prezentaciju o otvorenom natječaju „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“.

 
 
 


 

Na info radionici održanoj 14. prosinca 2017. godine na STEP RI znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci, koordinatorica Odjela za međunarodne programe i fondove, Kristina Kotiščak i koordinatorica Odjela za mlade istraživače, Magdalena Butina Kermeci održale su prezentaciju o otvorenom natječaju „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“.
 
 
 


 
Na info radionici održanoj 15. prosinca 2017. godine na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu, koordinatorica Odjela za međunarodne programe i fondove, Kristina Kotiščak i koordinatorica Odjela za mlade istraživače, Magdalena Butina Kermeci održale su prezentaciju o otvorenom natječaju „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“.