* ABBVIE NAGRADA ZA MLADE ZNANSTVENIKE U POLJU FARMACIJE

Obavještavamo sve zainteresirane da se rok za prijavu na natječaj „AbbVie-HRZZ nagrada za izvrsne mlade znanstvenike u polju farmacije“ produljuje do 1. listopada 2015. godine u 13 sati.

Natječaj „AbbVie-HRZZ nagrada za izvrsne mlade znanstvenike u polju farmacije“ raspisan je temeljem Ugovora o donaciji sklopljenog između Hrvatske zaklade za znanost i farmaceutske kompanije AbbVie. Ugovor o donaciji u iznosu od 50.000,00 kn zaključen je  sa svrhom otvaranja natječaja koji će omogućiti financiranje jednog jednogodišnjeg projekta izvrsnog mladog znanstvenika u trajanju od 12 mjeseci.

Kriteriji za vrednovanje prijava na natječaj uključuju, između ostaloga, inovativnost i znanstveni doprinos predloženog istraživanja, mogućnost  primjene rezultata istraživanja u društvenom i/ili gospodarskom sektoru do procjene dosadašnjih znanstvenoistraživačkih aktivnosti predlagača projekta poput objavljenih znanstvenih radova u prvoj kvartili najizvrsnijih časopisa u predmetnom području znanosti, dobivenih uglednih nagrada i priznanja za znanstveno djelovanje.

CILJ NATJEČAJA: poticanje razvoja inovacija te daljnja suradnja između industrije i privatnog sektora i javnih znanstvenih ustanova u polju farmacije.
DATUM RASPISIVANJA NATJEČAJA: 15. lipnja 2015. godine u 13 sati
ROK ZA PRIJAVU: 15. rujna 2015. godine do 13 sati
NA NATJEČAJ SE MOGU PRIJAVITI:  mladi znanstvenici - poslijedoktorandi zaposleni na javnim znanstvenim ustanovama u Republici Hrvatskoj.
FINANCIRANJE: dodjeljuje se do 50 000,00 kuna po projektu
TRAJANJE FINANCIRANJA PROJEKTA: 12 mjeseci
OKVIRNI POČETAK PROJEKTA: 15. listopada 2015. godine

PRIJAVNA DOKUMENTACIJA:

OBRAZAC ZA VREDNOVANJE:

Svi upiti i prijave upućuju se na adresu elektroničke pošte: abbvie@hrzz.hr