Fond „Jedinstvo uz pomoć znanja” objavio natječaj za potporu „Stjecanje iskustva” u sklopu programa „Povezivanje znanstvenika”

Fond „Jedinstvo uz pomoć znanja” objavio je 20. studenoga 2018. natječaj za potporu "Stjecanje iskustva” u sklopu programa „Povezivanje znanstvenika”, koji će biti otvoren do petka 01. veljače 2019. godine. Potpora se dodjeljuje u vidu stipendije za usavršavanje i znanstveno istraživanje
 
Cilj je potpore „Stjecanje iskustva” dati priliku vrsnim znanstvenicima i stručnjacima iz Hrvatske da posjete najbolje istraživačko-razvojne centre u inozemstvu kako bi uspostavili suradnju i stekli nove vještine potrebne za unaprjeđenje znanosti i tehnologije u domovini. Podnositelji su vrsni znanstvenici koji žive i rade u Hrvatskoj te su stekli doktorat znanosti najkasnije 10 godina od datuma otvaranja natječaja. Trajanje predloženih posjeta može biti najmanje 31 dan, a najviše 6 mjeseci.
 
Detaljnije informacije o objavljenom natječaju kao i pripadajuća natječajna dokumentacija te obrasci za prijavu mogu se pronaći na stranicama Fonda (http://www.ukf.hr/default.aspx?id=120). Svi upiti mogu se uputiti u Tajništvo Fonda „Jedinstvo uz pomoć znanja“ na adresu elektroničke pošte: ured@ukf.hr, telefon +385 1 23 52 685 ili na adresu: Fond „Jedinstvo uz pomoć znanja“, Ilica 24, 10 000 Zagreb.