Obavijesti mentorima i doktorandima HRZZ-a

Hrvatska zaklada za znanost prilagodit će se situaciji u kojoj većina doktoranada zaposlenih putem natječaja Plan razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti radi od kuće.
Zbog pandemije i/ili potresa uvažit će se kašnjenja, prilagodba i odgoda planiranih aktivnosti na ugovorenim Planovima razvoja karijera doktoranada.
 
Kada to okolnosti budu dopuštale, dovoljno je molbu i prijedlog izmjena aktivnosti koje će zbog navedenih okolnosti nastati, dostaviti elektroničkom poštom na adrese doktorandi@hrzz.hr ili magdalena@hrzz.hr u skladu s našom uobičajenom procedurom.
  

Za doktorande sufinancirane sredstvima ESF-a adrese su: doktorandi_ESF@hrzz.hrmile@hrzz.hr ili ivan@hrzz.hr.

Također, ako ste u mogućnosti poslati redovita periodična i završna izvješća, a ne možete dobiti ovjere čelnika organizacije, možete poslati neovjerena izvješća, a potrebne ovjere dostavit naknadno. U slučaju nemogućnosti prikupljanja dokumentacije potrebne za podnošenje izvješća ili ako ne možete pravodobno dostaviti periodična ili završna izvješća, molimo da nas o tome kratko obavijestite elektroničkom poštom.
 
S obzirom na to da su neki mentori i doktorandi u ovome trenutku izravno uključeni u različite poslove vezane za liječenje, prevenciju i kontrolu širenja virusa te druge poslove koji nam svima osiguravaju svakodnevno funkcioniranje, pravodobnu informiranost i slično, usmjerit ćemo se na ono što je u ovom trenutku primarno, a kada to bude moguće rješavat ćemo zaostatke. Najvažnije je u ovome trenutku da doktorandima ne budu uskraćena njihova prava.